Referenser

Att kunna visa på väl utförda arbeten är en trygghet för dig som kund. Då vi arbetar tätt med företagen kan det vara känsligt att skriva ut vem som har sagt vad. Vill ni ha en referens som ni kan prata med, tveka inte att kontakta oss så ordnar vi det.

Lotta Hauffman är VD i vår ekonomiska förening A&L, som arbetar med olika Konsultuppdrag, Jobbcoachning och Seniortjänst. Lotta är en ambitiös, effektiv och energisk VD, som sprider energi till människor i den omgivning hon arbetar. Lotta är kreativ och idérik och har en imponerande meritlista inom områdena personal- och ledarskap, ekonomi och HR-tjänster.
Positivitet, optimism och framåtanda är också egenskaper, som präglar Lotta Hauffmans VD- och ledarskap.

Leif Ottosson
Ordföranden i A&L

“Det jag uppskattar mest med Lotta är att hon är saklig och professionell. Jag känner mig trygg i att få stöd i, och ibland även lämna över, mindre roliga uppgifter som rör personalfrågor. Det blir juridiskt korrekt utfört och Lotta tar hänsyn både till hårda och mjuka värden. Det värdesätter jag högt.”

VD på ett mindre tjänsteföretag i Karlskrona

“Att kunna ha Lotta som bollplank i allt som rör företagets personal känns som en enorm trygghet. Lotta kan personalreglerna på sina fem fingrar och har full koll på allt som behöver skrivas. En riktig klippa när det kommer till svåra personalbeslut.”

Ägare och VD på ett utvecklingsföretag i Karlskrona

Jag deltog i ett coachingprojekt under 12veckor och blev rekommenderad Lotta Hauffman av en bekant. Under den timmen vi träffades varje vecka under denna tolv-veckorsperiod gav Lotta mig nya infallsvinklar om arbetslivet, jag kunde bolla tankar & idéer och kan inte säga annat än att jag fick mkt goda råd. Det brukade vara eller blev i alla fall någon hemuppgift till nästkommande träff, vilket gjorde att jag hela tiden kom framåt i min arbetslivsutveckling. I dag är jag egenföretagare och driver en redovisningsfirma. Tack Lotta för allt stöd.

Ulrica 38 år & egenföretagare

Lotta Hauffman, VD
+46 (0) 733-576 550
lotta@hauffman.nu